Svømmehallen har flere ting at byde på for alle aldersgrupper: udspring, rutschebaner, saunaer, dampbad m.m.

Fra 13 august 2018 har vi indført at de mindste badegæster skal bære
et par badebukser med tæt lukning ved ben og mave, udenpå en badeble.
Vi sælger begge dele i Svømmehallen.
Der har været nogle uheld i vandet, som hver gang medfører at Svømmehallen
bliver lukket i mange timer. Derfor dette tiltag.


Information fra Svømmehallen - Læs her

Svømmehallen er beliggende i yderkanten af Hørsholm Idrætspark. Fra det store vinduesparti, som medvirker til et godt lysindfald, er der en skøn udsigt over fodboldbaner, der er omkranset af levende bevoksning. Bag bevoksningen ligger Kokkedal Golfklubs baner. Ud over udsigten, er der om sommeren masser af liv fra glade idrætsudøvere, og i de sene aftentimer og om vinteren, er der masser af fugle og rådyrliv.

For yderligere oplysninger om hvad svømmehallen kan tilbyde, er det i venstre side muligt at klikke ind på faciliteter, åbningstider, takster, undervisning og afvikling af fødselsdag.

Vi glæder os til at se dig.

 

Søndag den 7/10 skal der afholdes Svøm Langt Stævne i Svømmehallen fra 10.00 – 16.00.

Der er fri adgang for alle svømmere.

 

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke særlige krav til deltagerne om hvor langt der svømmes – alle meter tæller.

Derfor er det også svømmeforeningens’s håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Hørsholm Svømmehal søndag d. 7. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme 50 meter (det er langbane) og have lyst til at hjælpe Hørsholm Svømmeforening med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

 

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du vores forening tættere på de mange flotte præmier.